SANATKAR ESNAF, RAŞİT USTA ÖRNEĞİ GİBİ GÜVEN VERMELİDİR

Hemen her evin ev içi bazı problemlerde sanat sahibi zanaat sahibi sıhhi tesisat, kalorifer, elektrik tesisatı tamirleri konusunda bir uzmana ihtiyacı olmuştur.

Bu uzmanların bazıları hemen fırsatçılığı öne çıkarıp emeğinin karşılığını fiyat olarak 2-3-4 misline çıkarıp, müşterisini /tabiri caizse/ yolar. Dolayısıyla halkın bu tip işleri yapan esnafa güveni kalmaz.

Ancak bu fırsatçıların tam aksi davranışta olan çok saygıdeğer sanatkar- zanaatkar esnaf bireyleri de vardır.

Bunlardan birisi de Ankara’da mahallenin çok sevilen, çok güven duyulan zanaatkarı yanda resmi görülen Raşit Şahin Ustadır. Raşit Usta, yaptığı işi bizzat kendisi en iyi şekilde olduğundan emin olmadıkça “BİTTİ” demez ve emeğinin karşılığını asla abartmaz. Yaptığı işin takipçisi olup, bu uygulamasında kısa sürede bir problem olursa derhal müdahale eder ve teklif edilse dahi, ayrı bir ödemeyi kabul etmez. İşyerinin bulunduğu Işınlar mahallesinde herkes insan dostu, dürüstlük timsali Raşit Şahin Ustayı işaret etmektedir.

Ankara‘da İhtiyacı olanların tanıması tavsiye ediliyor. Ankara/Yenimahalle Üçev Sokakta işyeri olan Raşit Ustamızın telefon numarası: 0507 771 6290