ERDOĞAN’A DESTEK

       ERDOĞAN’A DESTEK ÖĞÜTLERİ

Madem Erdoğan’ı eleştirmeyeceğiz, mademki Başdanışmanları ve Tüccar Bakanları onu aldatıyor, doğru yolu bulması için biz de kendisine destek olacağız, besmeleyle görevimize başlayalım!

Ya Allah, Bismillah!

Türkiye ekonomisi duvara dayanmak üzere.

Merkez Bankasında kötü günler için ayırdığımız ihtiyaç akçelerimizin iki yıllık tutarını damadınız aldı.

Deprem vergilerimizi de o aldı götürdü.

İşçilerin parasıyla oluşturulan İşsizlik Fonundaki parayı da damadınız aldı. Hepsini kullandı.

Merkez Bankamızdaki döviz rezervlerimizi de damadınız, kırmızı çizginin altına düşürdü.

Tam da bu anda Korona virüsü salgını patlak verdi…

Tüm dünya, virüsle mücadele için çok ciddi kaynakları tahsis edip önlemler alırken, Başdanışmanlarınız ve damadınız size yanlış yaptırdılar!

Neydi o ilk paketin hali?

Yok, uçak ücretleri düşürülmüş, ev alım vergileri düşürülmüş, otel ücretleri indirilmiş bir sürü saçma sapan şeyleri size okutup komik duruma düşürdüler. Tabii ki paket ertesi gün kaldırıldı!

Bunlar, sizi gerçeklerden kopmuş, bilime karşı, çağdışı bir adam haline düşürmek için yanlış bilgi veriyorlar. O kadar cahiller ki, tam birlik ve beraberliğe, bütünlüğe ihtiyacımız olduğu günlerde, sadece AKP’li Belediye Başkanları toplayıp, sizi konuşturdular. Yetmedi başka partilerde seçilen Belediye Başkanlarının bağış toplamasını da yasaklattılar.

Sanki siz sadece AKP’li Belediyelerin Cumhurbaşkanısınız?

Bir de, size daha önce en ağır hakaretlerde bulunmuş Numan Kurtulmuş-Süleyman Soylu-Mehmet Metiner, size “Hazine Soyguncusu” diyen Bahçeli gibiler, sizin Türk Milletinin tamamı ile kucaklaşmanızı kıskanıyorlar.

Sizi, Kamu Bankalarından ve Devlet Memurlarından bağış toplamaya zorluyorlar!

Halbuki, siz yardım yapmanın bir marifet olmadığını en iyi bilensiniz.

Merkez Bankası-Kamu Bankaları, kendi paralarından mı yardım ediyorlar?

Bu paralar Türk Milletinin paraları değil mi? Zaten damadın yarattığı enflasyon altında ezilmiş gariban memurlardan zorla para toplamak ne demek?

Sizin itibarınızı düşürmek için her türlü hinliği yapar bunlar!

Ayrıca, millet işini-servetini kaybederken, işsiz sayısı 10 milyona dayanmışken, sizin Saray İnşaatlarınızı devam ettirmenizi isteyerek, size kumpas kuruyorlar.

Sayın Erdoğan;

Bunların hepsini kovun. Yerinizde gözleri olabilir! Çünkü helal süt emmiş hiçbir fani, üstelik sizin sayenizde bu makamlara gelmiş birileri, velinimetlerine bu kadar ihanet etmez. Bu işte, biraz da dış güçlerden şüphe ediyorum.

Şimdi size öğütlerimi iletiyorum. Tutarsanız siz kazançlı çıkarsınız!

Çoban Ateşi Hareketinin ekonomik ve sosyal önerilerini uygulayın.

-Para basın, dağıtın diyenlere inanmayın. Çünkü sonunda enflasyon patlar ve size oy veren garip-gureba, fakir-fukaranın anaları bellenir, çok oy kaybedersiniz.

-Gerekiyorsa, Stand By anlaşması imzalamadan IMF’den para alın. Biz IMF’nin ortağı değil miyiz? Hem onlar dara düştüğünde sizden 5 Milyar dolar istememişler miydi? Sıra onlarda, versin zepevenkler!

-Eskiden taşeron olan ve müteahhitlerden iş bekleyen Cengiz gibilerini, Arap Ethem gibilerini şöyle bir silkeleyin, bakın ne paralar dökülecek.

Bunlar sizin sayenizde adam olmadılar mı?

-Yandaş müteahhitlere bu yıl para ödemeyin, beklesinler.

-Ayrıca, Melih Gökçek-Sinan Aygün-Zafer Çağlayan-Rifat Hisarcıklıoğlu gibi vatanseverlerde kum gibi para var. Bunlar isteseler, sizin sıkıntınızı bir günde bitirirler. Yetmezse söyleyin, size İstanbul’dan öyle kupon arazi sahibi isimler veririz ki, dış borcumuz kalmaz.

Sizin dediğiniz gibi Türk Milletinin bazılarının keseleri gerçekten çok bereketlidir.

Bu öğütlerimi dinlerseniz, haftaya size yeni kaynaklar, yeni öneriler gönderirim.

Size en kalbi başarılar dilerim. 10 Nisan 2020

                 Rifat Serdaroğlu