GOEBELS’in BAYATLAMIŞ TAKTİKLERİ

  • GOEBELS’İN YENİ SİYASET TAKTİKLERİ:
  • Joseph Goebels‘i tanımayan çok azdır beni okuyorsanız. Onunla ilgili paylaşımlar yapmıştım daha önce .. Hitler iktidarının ayakta kalmasını sağlayan, onu Alman Ulusunun önünde parlak ve yurtsever bir lider gibi gösteren, Almanları mevcut düzen konusunda ve siyasal anlamda kandıran bir vatan hainiydi.
  • Alman Ulusunun bir Dünya Savaşının ve felaketin içine sürüklenmesinde çok önemli rolü olan bir Faşistti.
    Halkı kandırarak ayakta kalan liderler ve iktidarlar genelde GOEBELS‘i örnek ve rehber alırlar. Sürekli yalan söylerler, inanmayan olursa daha büyük yalanlar söylerler. Bu suretle konumlarını muhafaza edip iktidarlarını ayakta tutmaya çalışırlar.
    Mesela “memleket elden gidiyor, bu bir beka sorunudur”, yâda “bize oy vermezseniz ülke batar, yok olur” propagandası bir Goebels taktiğidir. Bir kaç seçimdir kullanılan ve geçtiğimiz yerel yönetim seçimlerinde de işe yarayacağı sanılan bu taktik, önemli ölçüde gücünü kaybetti ve statükocu otoriter muhafazakar populistler önemli mevzilerini kaybettiler.
    Bunu neye bağladılar yâda uydurdular bu kez.. Muhalefet partisi CHP nin teröristlerle işbirliği yapan HDP ile ittifakına bağladılar…
  • Hoş geldin sefa geldin Goebels...
  • Akşam söylediğini sabah unutanlar GOEBELS‘in tuvalet temizleyicisi bile olamazlar..
    Bunlar sıkışınca Cumhuriyetin kuruluşunda yani 1920‘lerde M.K.Atatürk‘ün yurtsever Kürtlerle işbirliği yapmasını onların MİLLİ MÜCADELE‘ye desteklerini de terörle işbirliği olarak kabul ederlerse şaşırmam..
  • Dağdaki terorist başı ile ovadaki ve kentteki Kürt yurttaş başka .. Bunu kimseye yutturamazsınız.
    Değerli dostlar ben bildiğim bileli Üniter Devletin ve Ulusal birliğin savunucusuyum.
    Demokrasi, özgürlükler Hukuk Devleti Adalet İnsan Hakları konusunda kim hassasiyet gösterirse, silahlı propagandayı ve etnik bölünmeyi savunmadıkça, üniter devlete karşı çıkmadıkça, tam bağımsızlığı ve anti- emperyalizmi savundukça saygı duyarım.
    GOEBELS’in bayatlamış taktiklerini, ihvan ve siyasi islamın taraftarlığını, başka ülkelerin terörist kabul ettikleriyle işbirliği yapanları, sürekli Halkını kandıran ve terör örgütüne dönüşen cemaatlerle işbirliği yaparak ülkenin başını belaya sokanları benim çevremde bulamazsınız, beni de onların yanında hatta fotoğraflarında göremezsiniz.
    Çünkü ben M.K.Atatürk‘ün askeriyim…
  • Hasan Saim ÖZTÜRK