ORHAN HOCA, UYURKEN PENİSİ KESİLEN İLK İMAM OLARAK TARİHE GEÇTİ

Bursa’nın Kestel İlçesi, Gölbaşı Köyü’nün 42 yaşındaki genç imamı Orhan K., çapkınlık ettiği başka bir kadın olduğunu kesin olarak tespit eden 38 yaşındaki genç, güzel ve aynı zamanda çok cesur eşi Semra, imam kocasından intikam almaya karar vermiş.
Evde tartışırken, yakalandığını anlayan ve yalanla kurtulamayacağını anlayan imam, bir daha yapmayacağına söz vermiş, tartışma bitince, sabah erken kalkıp cemaate namaz kıldıracak ve insanlara iyi örnek olacak bu kutsal görevini, uykusuz kalıp aksatmamak için, imam fazla geç kalmadan uykuya dalar.
Uykusu kaçan İmamın cesur karısı Semra hanım merak edip imamın cep telefonunu incelemeye başlamış. İmamın sık sık buluştuğu diğer hanıma çektiği “Aşkım – Birtanem – Özledim seni” gibi mesajlar çektiğini görünce çılgına dönmüş, biraz evvelki barışmayı unutmuş, “bana söylemediği o güzel sözleri yeni aşkına söylemiş” diyerek bıçağı eline almış;
Zavallı imam mışıl mışıl uyurken, karısı yavaşça yorganı kaldırmış, uyumaya devam eden imamın en kıymetli uzvu olan penisini bulup hiç acımadan cart diye kesivermiş.
Büyük bir acıyla, kan revan içinde uyanan imam Orhan bey, komşularının yardımıyla hastaneye kaldırılmış, kopma aşamasında olan penisini tedavi ettirmiş ve 45 gün raporlu olarak evinde tedaviye devam edilmiş. Ancak doktorlar penisin iyileşmesinden sonra da, evlilikteki işlevini yerine getirip getirmeyeceği konusunda emin değiller.
Polise ifade veren imam Orhan bey, eşinden şikayetçi olmadığını söylemiş, ama şöyle yanlış bir terim kullanmış;
– “HER AİLEDE BÖYLE ŞEYLER OLUR”.
İmam efendi bu sözüyle halt etmiş, her ailede böyle rezalet sorunlar olmaz.
İmam efendinin dediği bu görüş gerçek olsaydı, ülkemizde erkek nüfusunun en az yarısının penislerinin kesik olması gerekirdi.
O zaman İmamın bulunduğu köydeki penisi kesik bütün erkekler de utancından camiye gelip imamın arkasında namaz kılamazdı.
İmamın çok normal gibi göstermeye çalıştığı bu olaylar Türkiye’mizde parmakla sayılacak kadar azdır, hele hele bir imamın penisinin kesilmesi ise bir ilk olup, bu ilkte Orhan İmamın bizzat kendisinin tarihe geçtiği gerçeği inkâr edilemez.
İmamın kendisinden şikayetçi olmaması üzerine savcılıkça serbest bırakılan kesici Semra Hanım, Istanbul’daki ailesine gidip yerleşti.
Şimdi cemaat şunu merak ediyor; İmam bunu yaptığına göre, cemaattan bazı kişiler maazallah imamı örnek almaya kalkışırsa, neler olabilir?
Ya kocasından şüphelenen diğer hanımlar bu olaydan cesaret alıp, cart diye kesme olaylarının çoğalması felaketi yaşanırsa…
SAKIN HAA. DİKKAT !