ŞİVAN PERVER, PKK’LILARA ‘SOYTARILAR’ DEDİ

Barışçi girişimleriyle PKK’nın önüne geçen ünlü ses sanatçısı Şivan PERVEZ, barışı istemeyen PKK soytarıları tarafından yine rahatsız edildi.

Şivan PERVEZ’in Hollanda’nın Lahey kentinde verdiği bir konser esnasında içeriye girip olay çıkarmak isteyen PKK yandaşlarına polis engel oldu.
Bu kez PKK’lılar “içeride bomba var” diye bir telefon ihbarında bulunup huzursuzluk çıkarmaya devam etmişler. Polis, bomba ihbarına karşı salonun boşaltılmasını istemiş, ancak avrupanın diğer ülkelerinden de bu konseri seyretmeye gelenler, haberin PKK pisliklerinin uydurması olduğunu söyleyip salonu terk etmediler.

Polisin mikrofonu Şivan PERVEZ’e uzatıp, konuşma yaparak salonun boşaltılmasını sağlamak istemesi üzerine bir konuşma yapan PERVEZ şunları söyledi;
“Sevgili halkımız, PKK yaradılışındaki her yerde huzursuzluk çıkarma eylemini buraya kadar getirdi.
Anneler, babalar, çocuklarınızı başı boş bırakırsanız bunlar gibi SOYTARI olurlar.
Çocuklarınızı başıboş bırakmayıp okutun,
bunlar gibi barış sevgisinden uzak soytarılar olmasınlar,
bunlar gibi kendi halkına düşman olup, kendi halkını öldürmesinler,
bize soytarı değil, okumuş, terbiyeli, bilgili, çözüm üreten gençler lazım” dedi. Dinleyiciler bu konuşmayı şiddetle alkışladılar ve dağıldılar.

Konser salonu boşaltıldıktan sonra yapılan aramada PKK’nın maksatlı olarak yaptığı bomba ihbarının gerçek olmadığı anlaşıldı.